La selecció de futbol sala suma la segona victòria contra Malta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Segon amistós aquest dijous entre les seleccions d'Andorra i Malta de futbol sala. Els de Xavi de la Rosa van tornar a guanyar, en aquest cas, per 4 a 2. Un duel que demostra el bon procés per al relleu generacional del combinat nacional.

Victòria 4-2 en el segon partit amistós de la selecció de futbol sala contra Malta. Aquest dijous, els visitants es van avançar, però els gols d'Èric Vidal, Edgar, Jona i Omar, van capgirar un marcador que retallaria Malta a poc per al final. Però a banda del resultat, ahir el més important era el joc sobre la pista.

"Joc, actitud, hem posat en pràctrica moltes coses que hem fet en poc temps" ha explicat un satisfet seleccionador de futbol sala, Xavi de la Rosa, que ha destacat també el paper dels joves.

Ahir va ser una nova prova del relleu generacional que està vivint el combinat nacional. De nou, molts minuts en pista per als joves. "Som una sub-19", ha insistit de la Rosa.

Amb el d'ahir, la selecció tanca dos dies d'amistosos amb Malta amb un balanç de dues victòries i 7 gols a favor per només 2 en contra.

Informa: Xavi Bonet Imatges: Eduardo Martínez Locució: Jordi Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.