Landing Sanè i Moussa Diagne, que ja té l'alta, són dubte per al partit contra el València

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Moussa Diagne ha rebut l'alta mèdica de l'hospital de Sant Pau de Barcelona i aquest dijous a la tarda s'ha reincorporat als entrenaments del MoraBanc. Segons ha informat el club, una síncope vasovagal ha estat la causant dels marejos i les proves han descartat cap dolència greu.

Tot i tenir ja l'alta, després de cinc dies ingressat a l'hospital la presència de Moussa Diagne contra el València Basket és una incògnita. També Landing Sanè és a hores d'ara dubte, després d'haver patit problemes estomacals aquesta setmana.

Navarro creu que la desfeta del València dissabte passat a Gran Canària farà que els de Jaume Ponsarnau siguin encara més perillosos al Poliesportiu. "Segur que no volen arribar a aquesta setmana tan important per a ells i el club amb males sensacions", insisteix. John Shurna adverteix que "són un equip amb molt de talent. Tenen una plantilla amb grans jugadors. Serà un partit molt complicat i un bon test per a nosaltres, especialment a casa. Serà dur, però estem molt motivats per jugar demà".

Amb motiu de la final de l'Eurocup, a petició del club valencianista el duel s'ha avançat a aquest divendres, a partir de les 20.45 al Poliesportiu, per Andorra Música, al 97.0 de l'FM i Andorra Difusió.

Informa: Joan López
Imatges: Eduard Martínez-Albert Cristòfol-Cedides per MoraBanc Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.