L'assemblea de socis de l'FC Andorra aprova la compra de l'entitat per part de l'empresa de Gerard Piqué

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'assemblea de socis de l'FC Andorra ha aprovat aquest dissabte al matí la compra de l'entitat. Abans de l'adquisió final per part del grup Kosmos, del jugador del Barça Gerard Piqué, s'ha fet un pas previ que consisteix en el traspàs de passius de l'entitat a una societat andorrana amb Francesc Destrée com a cap visible.

La societat andorrana és la que lligarà l'acord amb el grup Kosmos, que es farà públic la setmana vinent. El grup inversor Kosmos acabarà sent el nou propietari del club fundat el 1942. L'acord s'ha aprovat amb un 99% de vots a favor.

Una de les clàusules que preveu el contracte és que l'empresa no es pugui endur el club a un altre territori ni pugui canviar-li el nom.

El president, Albert Ferré, ha insistit a garantir el màxim de jugadors andorrans en el projecte. També es volen recuperar les categories de base i crear un segon equip.

A més, hi haurà més incorporacions, a les ja confirmades de Ferran Tacón, Ruben Bover i Fede Bessone.

Una quarantena de socis i jugadors han pres part en un dels dies més importants de la història del club. La decisió arriba després de l'aprovació de la llei de l'esport al Consell General, que permet la conversió del club en societat anònima.

A dia d'avui, encara es desconeix com s'articularan els òrgans directius del club, atès que no s'ha aprovat la reglamentació de llei.

L'FC Andorra ha confirmat un deute de 313.000 euros, que quedarà eixugat amb l'entrada del nou inversor. El club també té dues causes pendents a la Batllia que podrien elevar aquesta quantitat fins als 600.000 euros.

Com va avançar RTVA, la compra comportarà canvis a la banqueta. El president ha agraït la dedicació dels tècnics Richard Imbernón i Josep Linares i ja els va comunicar dijous que no seguirien.

Gabri i Jorquera dirigiran el seu primer entrenament aquest dissabte amb la vista posada en el partit del 5 de gener contra l'Almacelles.

Informa: Joel Romero/Yasmina Canedo
Imatge: Kevin Ribeiro

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.