L'atletisme tanca els Jocs de Tòquio amb un nou or de Hassan i el Brasil li pispa el triomf a Espanya en futbol

Amb la jornada nocturna del penúltim dia de competició s'ha tancat l'activitat al Nou Estadi Olímpic de Tòquio a l'espera de la cloenda de diumenge. Molts esports per equips també han resolt les seves competicions. És el cas del futbol, amb el triomf de Brasil contra Espanya.

Darrera jornada d'atletisme, només quedarà la marató masculina aquesta matinada a Sapporo. La jornada ha començat amb la prova dels 10 mil metres i un nou triomf de Sifan Hassan, la neerlandesa ha estat una de les estrelles dels Jocs amb dos ors en els 5.000 i 10.000 i un bronze en 1.500. Precisament en els 1.500 masculí el triomf ha estat per a Jakob Ingebrigtsen.

No han estat els millors jocs per als Estats Units pel que fa a l'atletisme però avui ho han maquillat amb dos ors en el 4x400 femení i masculí. Allyson Felix ha guanyat la seva onzena medalla en uns jocs, superant Carl Lewis.

En futbol, després d'acabar el temps reglamentari, empat a un. Aquest gol al contraatac de Malcom ha donat la medalla d'or al Brasil. Espanya s'ha hagut de conformar amb la plata.

Més metalls per als països veïns. En bàsquet l'equip femení francès s'ha penjat el bronze després de superar amb claredat Sèrbia 76 a 91. El mateix ha aconseguit Espanya en handbol gràcies al triomf 31 a 33 contra Egipte.

Aquest diumenge Andorra Televisió retransmetrà en directe la cloenda a partir de la una. Acabem amb imatges de gran bellesa i plasticitat. Triomf de la israeliana Linoy Ashram en el concurs general de gimnàstica rítmica i un salt perfecte, el del xinès Yuan Cao, or en trampolí de 10 metres.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.