L'equip convenç per afrontar una temporada exigent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Punt final a la pretemporada del MoraBanc Andorra amb una victòria convincent, per 86 a 64 contra el Saragossa. L'equip sembla preparat per a una temporada exigent, amb competició domèstica i europea, que arrenca diumenge.

El MoraBanc ha mostrat a les Borges Blanques moltes de les armes que el seu tècnic vol que exhibeixi aquesta temporada. Intensitat, defensa, velocitat i determinació per dominar el Saragossa a partir del segon quart. I un jugador que ha exemplificat aquest segell és l'eslovè Jaka Blazic, màxim anotador del duel amb disset punts. Guanyava la final de l'Eurobasket, i una setmana després, en un menut pavelló lleidatà, res canviava sobre la pista. El jugador és prudent, vol "anar partit a partit" i assegura que "el rival exigirà molt a cada jugador que entri a la pista". En aquest sentit creu que "donar-ho tot" els pot ajudar a guanyar partits.

Les sensacions de la pretemporada han estat bones. Com el balanç, amb sis victòries i una derrota. Però l'hora de la veritat comença a partir de diumenge, a la pista del Reial Madrid. Peñarroya explica que "ara venen tres partits de lliga i després comencem a alternar lliga i Eurocup". Té clar que els resultats importen però també "que continuem millorant i mostrem la idea que hem exhibit en aquests darrers partits".

Els de Peñarroya tenen sis dies per acabar d'afinar la maquinària. El Wizink Center espera diumenge en l'estrena d'una lliga en la qual el MoraBanc ja no és un equip tan petit.

Informa: David Domingo
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.