Lescano es concentra en la Copa del Rei de vela després de completar la Giraglia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El regatista Marcel Lescano ja pensa en la Copa del Rei de vela, una de les cites més importants de la temporada, a Palma de Mallorca, a final del mes vinent. Hi arribarà després d´haver completat la Giraglia Rolex Cup, una de les regates més atractives de la Mediterrània.

Marsella-Saint Trophez i Gènova. La Giraglia és una prova de força dies de durada i amb curses de diferents formats que Lescano ha completat amb la tripulació del Kajska III, en categoria ORC. Al final una dotzena posició de la general, amb contratemps però també algun parcial meritori, com la victòria en la primera etapa. Per això la valoració que en fa és agredolça, ja que afirma que l'equip anava preparat per aconseguir millors resultats.

A la Copa del Rei, una prova molt competitiva, Lescano arriba amb ambició i ganes de millorar els resultats de l'any passat.

Abans de la cita mallorquina té previst estar en una prova a Suècia. Calendari ben complet en una temporada en la qual està havent-hi bons resultats.

Informa: David Domingo
Imatge cedida: Marcel Lescano

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.