L'exresident mexicà Alejandro Rodríguez torna a Andorra per competir al Mundial de BTT

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els Mundials de BTT portaran a la Massana ciclistes de 50 nacionalitats, entre les quals hi ha Mèxic. Un dels integrants de la selecció d´aquest país, Alejandro Rodríguez, torna al país on va viure durant un any. Ho fa com a banderer dels talents més joves del seu país.

Alejandro Rodríguez, Gerardo Ulloa i Amando Martínez són tres dels quatre integrants de l´equip de Mèxic als Mundials de BTT de Vallnord. Tots competiran en la modalitat de cross country.

Per a l'Álex és una cita especial. Torna al país que va ser casa seva durant un any i ho fa com a impulsor d´un equip que aposta pels valors més prometedors de la BTT mexicana. Gerardo va ser l´any passat als Jocs Olímpics de la Joventut de Nanjing, i Amando és el 12è del rànquing mundial de la seva edat.

Fa uns dies que els integrants de l´AR Pro Cycling van arribar a Andorra i ja han pogut trepitjar els escenaris dels campionats.

Els júniors de cross country competiran dijous, mentre que els sub-23 ho faran divendres i els corredors de categoria elit, el dissabte. Tot i que es troben molt lluny de casa, els representants mexicans no estaran sols.

Els mexicans i la resta de països participants en els Mundials ja donen color als carrers de la Massana. Des de demà ho faran també als escenaris de la competició.

Informa: Joan López Imatge: Joel Romero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.