Lezkano reconeix que el MoraBanc no passa pel millor moment en atac, però confia en el treball i la mentalitat de l'equip

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A punt d'arribar a l'equador de la temporada, el MoraBanc continua treballant per oferir la millor versió. Natxo Lezkano reconeix que l'equip no passa pel millor moment en atac, però destaca la mentalitat dels jugadors i el bon treball en defensa. 

Les 16 primeres jornades de la LEB or han mostrat un MoraBanc molt sòlid i fiable, però la competició també ha deixat clar que els favorits no poden badar contra cap rival. A falta d'una jornada per tancar la primera volta, Natxo Lezkano reconeix que hi ha marge de millora. "Ara mateix no estem en el millor moment de la temporada."

L'autoexigència és màxima, però el tècnic no es mostra preocupat i confia en el treball defensiu i la bona actitud de l'equip. "Els dies que les coses no surten bé, s'ha d'estar bé a darrere i això ho estem fent. Això hem fa tenir confiança amb l'equip."

Els tricolors tancaran aquest divendres la primera volta a la Bombonera contra el Gipuzkoa, en zona de play-off, que aquesta temporada ha estat l'únic equip capaç de derrotar el Palència. 

Informa: Joan López
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.