L'FC Andorra empata al camp del Barça B i acumula 10 jornades invicte

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorrra ha aconseguit un valuós empat a l'estadi Johan Cruyff. En un partit amb moltes ocasions de gol, la manca d'encert i l'actuació de Nico Ratti han deixat els marcadors a zero entre Barça B i FC Andorra. Els tricolors es mantenen tercers a la taula.

El Barça B, amb jugadors carregats de talent com Riqui Puig al capdavant, ha tingut més la pilota. L'Andorra, amb nombroses baixes en defensa, ha recuperat Ruben Bover a l'onze inicial. El Barça ha dominat i amb ocasions, però l'Andorra també ha creat perill al contraatac.

Nico Ratti s'ha erigit en el salvador de l'Andorra. Sobretot amb una aturada a la primera meitat després del xut a boca de canó d'Hiroki Abe. Després del descans, l'Andorra ha millorat en defensa. L'equip de Gabri ha seguit creant perill al contraatac, amb l'ocasió més clara al cap de Casadesús.

El Barça ho ha continuat intentant des de fora de l'àrea. L'Andorra, tot i semblar un pèl cansat, ha acabat  tenint les ocasions més clares per emportar-se els tres punts. Sidibé no ha estat encertat en la rematada. Pinga ha jugat els primers minuts com a tricolor. Al final, empat a zero entre dos bons equips.

A Prada de Moles es tornaran a veure les cares. El Lleida ha emptat al camp de l'Hèrcules i continua líder. L'Andorra es manté tercer a la taula, a només dos punts del líder i a un del segon classificat, el Sabadell, proper rival dels tricolors dissabte a la tarda a Prada de Moles.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: XTVL

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.