L'FC Santa Coloma marxa demà a Xipre per jugar la tornada de la prèvia de la Lliga de Campions

La UEFA ha informat oficialment el Futbol Club Santa Coloma sobre la data, l'hora i també l'escenari del partit de tornada de la segona eliminatòria de la Lliga de Campions contra el Maccabi de Tel-Aviv.
Finalment aquest segon partit es jugarà, com ahir ja vam avançar, a Larnaca, Xipre. Concretament a l'estadi Antonis Papadopoulos. Un enfrontament que no es pot jugar en territori israelià a causa del conflicte que viu la regió. El duel, i això sí que no ha canviat, serà dimarts vinent, a les 7 de la tarda. Per la poca antelació amb la qual la UEFA ha decidit l'emplaçament d'aquest partit, l'expedició colomenca marxarà demà mateix cap a Xipre, on s'entrenarà dissabte, diumenge i dilluns per poder arribar en les millors condicions possibles al partit.Informa: Xavi Bonet
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.