L'idil·li amb el gol de Teresa Morató

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dissabte passat Teresa Morató va fer cinc dels vuit gols de l´ENFAF i aquesta temporada ja suma 38 dianes en 16 partits. Uns registres de rècord que li han valgut la convocatòria amb la selecció catalana sub-18 per jugar el Campionat d´Espanya.

Qui encara es pensi que el futbol no és un esport de dones només ha de veure en acció Tere Morató. Aquests dos gols de dissabte passat al camp de la Borda Mateu contra el Molinos són una demostració d´habilitat tècnica i definició que ja voldrien molts jugadors d´elit. Aquesta temporada la jugadora de l´ENFAF ja suma 38 dianes en 16 partits, però ella prefereix repartir els mèrits.

Té 17 anys i en fa cinc que juga amb l´ENFAF. Veient els seus registres golejadors costa de creure, però aquesta "killer" de l´àrea, admiradora de Xavi i Iniesta, no va començar jugant de davantera.

La Tere compagina el futbol amb els estudis de segon de Batxillerat i des del gener baixa un cop per setmana a Barcelona per entrenar amb la selecció catalana sub-18. Amb gairebé dos gols i mig de mitjana per partit, porta camí de trencar rècords, però no hi pensa.

Una gran golejadora, però també una gran jugadora d'equip. Tere Morató vol anar pas a pas, però si manté la progressió actual, sens dubte apunta molt alt.

Informa: Joan López Imatge: JM Garcia / J.L.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.