L'Inter d'Escaldes cau eliminat amb honor a l'Europa League (0-1)

L'Inter d'Escaldes ha quedat eliminat en la segona ronda de l'Europa league. L'equip d'Adolfo Baines ha perdut contra el Dundalk d'Irlanda (0-1) a l'estadi Comunal i s'acomiada de la seva primera participació europea. Els andorrans han acabat amb un home més sobre el camp i han fet suar la victòria al rival, que ha demanat l'hora.

El Dundalk, molt fort físicament, ha imposat el seu estil i al quart d'hora ja havia obert el marcador amb un gol de McMillan. Els irlandesos pressionaven molt bé i l'Inter no trobava la sortida amb joc combinat.

Els irlandesos han tingut ocasions clares per ampliar el marcador, especialment a les botes de Murray. L'Inter n'ha tingut una, però el xut de Genís ha trobat el cos del capità Shields quan el xut anava a porta. Amb el 0-1 s'ha arribat al descans.

A la represa, el joc s'ha embrutat i al quart d'hora el Dundalk s'ha quedat amb un home menys per doble groga a Boyle. Quedava mitja hora i el partit seguia obert, com volia l'Inter.

Els irlandesos, amb inferioritat, han reculat i la pilota ha sigut més dels escaldencs. Una centrada xut de Betriu ha estat el primer avís. En el segon, Genís, de cap, ha tingut el gol de la igualada i a poc per acabar Reyes no ha sabut batre el porter Rogers.

El Durdalk ha demanat l'hora i ha perdut temps. El 0-1 era suficient per certificar l'eliminació andorrana.

Imatge cedida: Inter d'Escaldes