La Lliga de futbol podrà arrencar amb normalitat després dels tests d'antígens

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Lliga de futbol podrà començar diumenge, després dels tests d'antígens als quals s'han sotmès totes les plantilles. Només s'ha hagut d'ajornar un duel: l'Atlètic Escaldes -Unió Esportiva Santa Coloma.

Des de l'Atlètic Escaldes s'ha comunicat aquest matí que són 4 els casos positius detectats a començament de setmana a la plantilla. El partit dels escaldencs contra la Unió Esportiva Santa Coloma és l'únic que s'ha hagut d'ajornar i es disputarà el 9 de desembre.

L'altre club amb casos positius és el Futbol Club Santa Coloma, amb dos membres del cos tècnic. Un jugador també ha quedat confinat per ser contacte. Els colomencs, però, podran disputar el seu compromís contra l'Engordany, que no ha comunicat cap cas positiu.

També es podrà disputar el duel entre el campió, l'Inter Club Escaldes, i la Unió Esportiva Sant Julià. Cap dels dos equips ha registrat casos positius en els tests que s'han fet aquest matí a Borda Mateu.

Finalment el partit que tancarà la primera jornada, entre el Carroi i el Penya Encarnada, també es podrà jugar amb normalitat després que no s'hagi detectat cap positiu en cap de les dues plantilles a les proves fetes al matí.

Fora de la Lliga Multisegur, el Futbol Club Andorra ha comunicat que són 16 els casos positius entre jugadors i membres del cos tècnic. L'ajornament del partit dels tricolors contra el Badalona de la setmana vinent resta pendent de la confirmació per part de la Federació Espanyola, entre dilluns i dimarts.

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA

 


Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.