Llobera inicia una nova etapa de tornada als orígens i nous projectes en sintonia amb els seus valors 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de nou anys centrada en la competició, Margot Llobera inicia una nova etapa. Aquesta temporada tornarà a disputar proves llargues, com el Mil Dunas, serà ambaixadora d'una marca de motos elèctriques i participarà en diferents projectes socials. La seva intenció és tornar a fer el Dakar com a copilot del seu oncle, Albert Llovera. La possibilitat de debutar com a pilot de motos queda, però, en espera. 

"M'ho van oferir i he dit que no perquè crec que els somnis s'han d'actualitzar", ha explicat emocionada la pilot de motos i copilot Margot Llobera. 

Margot Llobera no ha pogut evitar les llàgrimes quan ha recordat tot el que va lluitar per disputar el Dakar com a pilot de motos. Amb 26 anys obre una nova etapa, amb somnis nous i l'objectiu de tornar als orígens

Serà ambaixadora d'una marca nord-americana de motos elèctriques off-road, un projecte que veu molt en sintonia amb els seus valors. "Per mi és un projecte a llarg termini, els hi he dit que el que vull és portar-ho al desert però és cert que hem de treballar molt", ha afegit Llobera.

També participarà en diferents iniciatives socials i vol treballar amb els més joves. Tornarà al Dakar, però com a copilot del seu oncle, l'Albert Llovera, amb el repte de completar el ral·li més dur del món en camions. 

Informa: Joan López
Imatges: Ricard Tenza i Arxiu RTVA 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.