Llobera es prepara per al 1.000 Dunas mentre continua buscant patrocinadors per al Dakar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Mentre continua la recerca de patrocinadors per disputar el Ral·li Dakar, Margot Llobera no deixa de banda la preparació per afrontar-lo amb garanties. La propera cita serà el Ral·li 1.000 Dunas, del 20 al 27 d'octubre, amb set etapes i 2.500 quilòmetres d'especials al desert del Marroc.

Margot Llobera continua remant contracorrent per fer realitat el somni de participar al Dakar i ja prepara la propera cita d'un calendari molt atapeït. Enguany repetirà participació al Ral·li 1.000 Dunas, del 20 al 27 d'octubre, amb sortida i arribada a Granada i 2.500 quilòmetres d'especials al Marroc. "Serà un punt fort per veure què hem d'acabar de polir. Després anirem al sud de França uns dies per practicar amb sorra fineta", avança.

Amb 23 anys, Llobera ha fet una aposta decidida per arribar al Dakar amb les màximes garanties i la feina de tots aquests mesos comença a recollir els fruits. "Hem millorat una barbaritat aquest any i ho vam poder veure a la Baja, que de sobte estava amb les primeres noies que fan el campionat del món de Bajas i estàvem a mitja taula. Així és que molt contents amb tota l'evolució", assegura.

Li falten 80.000 euros per completar el pressupost i convertir-se en la primera pilot del país que disputa el Dakar.

Viu aquests dies amb nervis, però no perd l'optimisme. Les dues properes setmanes haurà de tancar comptes.

Informa: Joan López
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.