Lluís Marín i Maeva Estévez seran a la Copa del Món de Val Thorens

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'inici de la Copa del Món de boarder cross té molts interrogants pels riders andorrans. Si no hi ha canvis de darrera hora, la federació ha confirmat la presència de Lluís Marín i Maeva Estévez a Val Thorens el 12 de desembre.

La temporada ha començat amb molts interrogants per als representants de la FAE en la disciplina de boarder cross, en any olímpic les respostes no es poden fer esperar.

La propera Copa del Món és el 12 de desembre a l'estació francesa de Val Thorens. Lluís Marín continua treballant amb l'equip francès a Àustria. D'aquí marxarà a Finlàndia on ultimarà la preparació per a la seva primera Copa del Món de la temporada. No hi haurà escalfament previ, la primera prova que farà el surfista de neu andorrà després de la lesió serà directament la Copa del Món de Val Thorens.

La classificació pels Jocs Olímpics també està en joc. Lluís Marín no estarà sol en aquesta Copa del Món, la FAE ha confirmat la presència de Maeva Estévez, si no hi ha canvis de darrera hora. La surfista de 22 anys va aconseguir els millors resultats de la seva carrera al final de la passada campanya. Enguany vol anar a més. Abans de Val Thorens, Maeva Estévez disputarà una Copa d'Europa a final de mes a Pitztal.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.