Llum verd a la primera prova de les GSeries, amb els mateixos protocols sanitaris que l'Andros

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les GSeries 2021 es posaran en marxa el cap de setmana amb la primera prova al Circuit d'Andorra-Pas de la Casa, després que els organitzadors hagin rebut aquest dijous al matí el llum verd del ministeri de Salut. Es repetiran els mateixos protocols que es van adoptar durant la mànega andorrana de l'Andros i el cartell de participants serà de luxe.

Com al Trofeu Andros, les GSeries 2021 es faran sense públic i amb els mateixos protocols que tant bon resultat van donar a la prova que va obrir el prestigiós certamen.

Per accedir al circuit d'Andorra Pas de la Casa tothom haurà de fer-se els corresponents proves TMA i cada pilot només podrà comptar amb un mecànic i un assistent.

Les baixes temperatures han permès els organitzadors preparar una instal·lació amb les millors condicions per acollir la primera de les quatre cites, aquest dissabte a la tarda, i el cartell serà de luxe.

La categoria reina, la dels prototips GIAND, comptarà amb figures com Nil Solans, Xevi Pons i José Antonio Suárez, a més dels andorrans Gerard de la Casa i Albert Llovera, que per primera vegada disputarà tot el campionat.

Les GSeries es completaran enguany amb dues categories més, 2 rodes motrius, amb la presència del pilot de l'ACA Àlex Español, i Side by Side.

Les motos també seran protagonistes al traçat encampadà amb els Ice Gladiators, organitzats conjuntament amb la Federació Motociclista d'Andorra. Cristian España serà un dels grans candidats al títol.

Informa: Joan López
Imatge: Arxiu RTVA

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.