Maeva Estevez canvia l'equip francès per l'espanyol

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació d'Esquí ha presentat l'estructura de l'equip de surf de neu i freestyle per a la propera temporada. La secció viu un moment difícil i aposta pels canvis. L'equip es desvincula de França i estreny els lligams amb l'equip espanyol. Maeva Estevez, encara lesionada, serà l'única representant.

És obvi que l'equip de surf de neu i freestyle no viu el seu millor moment. La marxa de talents com Lluís Marín no són fàcils de rellevar. En freeski el panorama no és millor després de la retirada de Carles Aguareles. Els joves pugen amb força però encara necessiten temps.

De moment l'única que continua al peu del canó és Maeva Estevez. La surfista de neu encara s'està recuperant de la lesió que va patir als Jocs.

Va intentar evitar el quiròfan però finalment es va fer una artroscòpia el 27 de maig i s'estimen uns 3 mesos per estar al cent per cent.

Enguany hi haurà un canvi molt important en la seva estructura. Deixa l'equip francès, amb riders de molt nivell en categoria femenina, i entra a l'equip espanyol.

La federació està fent seguiment a molts riders vinculats a l'Andorra Freestyle Club o la Federació Espanyola.

Mario da Cruz té els punts per competir a la Copa del Món de boarder cross. Aquesta temporada en farà alguna per mirar de guanyar-se una plaça a la federació.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Àlex Vinyals 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.