Magalí Salomon. campiona del món sub-23 de cursa vertical

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Magalí Salomon s'ha proclamat aquest divendres al matí campiona del món de cursa vertical. La corredora andorrana s'ha imposat amb claredat a totes les rivals en categoria sub-23. L'altre podi andorrà ha arribat en categoria sub-18 amb la tercera plaça de Max Palmitjavila.

Gran ambient aquest divendres al matí a Arinsal coincidint amb l'inici del Campionat del Món juvenil de curses de muntanya, una cita que Andorra acull per segona vegada. El Mundial ha començat amb la cursa vertical, amb la participació de 170 corredors de 26 països.

Els més joves han estat els primers a arrencar. En categoria sub-18 ha arribat el primer podi andorrà amb Max Palmitjavila. El corredor de la FAM ha estat tercer amb un temps de 42 minuts i 25 segons, a un minut del vencedor el britànic Charlie Allmond.

La gran alegria ha arribat en la darrera cursa. Magalí Salomon era l'única representant andorrana en categoria sub-23 i s'ha acabat emportant la victòria amb un temps de 50 minuts i 21 segons. Salomon ha apallissat les rivals i ha deixat la segona classificada a gairebé dos minuts.

El Mundial juvenil es completarà diumenge amb la cursa individual. 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.