Manel Rubio ja treballa en tots els àmbits per impulsar l'hoquei nacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Encara no porta ni un mes al càrrec però el nou home fort de l'hoquei patins nacional, Manel Rubio, ja treballa de valent per afrontar uns mesos plens de reptes. El més important, el mundial absolut al novembre sense deixar de banda el treball amb la base.

Manel Rubio és el nou director tècnic de la secció d'hoquei patins dintre la Federació de Patinatge. Els darrers dies han estat aprofitant la Setmana Santa per treballar amb els diferents equips de la federació. La gran dificultat és poder ajuntar els jugadors de l'absoluta. Rubio vol analitzar entre 20 i 25 jugadors abans del mundial.

L'objectiu és "observar tots els jugadors i anar reduint la preselecció fins a quedar-nos amb els 10 jugadors finals". El campionat no és fins al mes de novembre, així que "tenim temps i seguirem entrenant".

Rubio ha fet els darrers 10 anys la mateixa tasca, amb èxit, al Club Hòquei Cadí. Ara vol plasmar la seva filosofia de joc a Andorra, treballant en comú amb totes les categories i el club.

La seva idea és tenir "equips amb un joc vistós, que siguin compactes en defensa i tenir jugadors totals per funcionar com un bloc tant ofensivament com defensivament". Però també busca que els jugadors ho passin bé, ja que així "estaran més implicats en el projecte i segurament ens porti a tenir més bons resultats". 

Pel que fa a la selecció, les primeres grans cites per a Rubio seran l'Europeu Sub-17 al setembre i el Mundial absolut, al novembre a l'Argentina.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Aida Pagès

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.