Marc Abelló, amb tres costelles trencades, es perdrà tot el que queda de temporada

La victòria del VPC al camp del Trebeene també ha portat males notícies. Marc Abelló es perdrà tota la temporada després de trencar-se tres costelles en la darrera acció del partit.

El jugador tornava a l'equip després d'alguns partit sense estar present per lesió i un cop va anotar el darrer assaig del duel va rebre un fort cop a les costelles. Les proves realitzades a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell van confirmar el pitjor dels diagnòstics i la fractura de les tres costelles el deixarà fora dels terrenys de joc alguns mesos.

Des del club han confirmat a RTVA que realitzaran una reclamació formal a la federació francesa per exposar els fets, atès que el joc brut va ser una constant durant bona part del partit. L'acció a Abelló va ser la punta de l'iceberg de les males formes mostrades pel conjunt francès.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.