Marc Aguado: 'Estaré sempre agraït a l'Andorra, però encara no sé què passarà'

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La continuïtat de Marc Aguado és una de les incògnites de l'estiu per al Futbol Club Andorra. El migcampista esta cedit pel Saragossa i mai ha amagat que vol triomfar-hi.

La temporada encara no ha acabat per al FC Andorra, però el tram final del curs també porta implícit començar a pensar en el futur. El bon rendiment de l'equip dirigit per Eder Sarabia fa que molts dels jugadors hagin despertat l'interès d'altres clubs i un d'ells és Marc Aguado.

El migcampista de 23 anys suma tres cessions consecutives a l'Andorra i ja es veu preparat per tornar al club del seu cor, el Saragossa. Tot i això, no descarta cap escenari encara. Aguado afirma que encara és aviat per pensar-hi, però que sempre estarà agraït al FC Andorra.

La possible pèrdua del pivot defensiu serà un dels aspectes a resoldre per la secretària encapçalada per Jaume NoguésAguado és una peça vital i un fix a l'esquema del basc, ja que ha disputat 28 partits i és el segon de la plantilla en minuts jugats amb més de 2.300.

Informa: Joel Romero
Imatges: Baltasar Borra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.