Llobera i Martí esgotaran les opcions de continuar al Dakar després d'una topada en la 10a especial

Margot Llobera i Mercè Martí intentaran prendre la sortida aquest dijous en la penúltima etapa del Dakar, després de patir una topada en la desena especial. La copilot i la pilot es troben bé, però el seu vehicle ha quedat molt malmès. 

Les dunes han jugat una mala passada al primer equip íntegrament femení que participa al Dakar. En un tram amb poca visibilitat, la copilot Margot Llobera i la pilot catalana Mercè Martí, han topat amb una pedra a la sortida d'una duna i no han pogut acabar la desena especial.

Llobera i Martí es troben bé i l'equip treballa per reparar el vehicle i poder prendre la sortida aquest dijous en la penúltima etapa.

En motos es manté l'emoció en la lluita pel Tuareg daurat. La victòria d'etapa ha estat per a l'australià Toby Price i el resident francès Adrien van Beveren s'ha situat líder per segona vegada en aquesta edició. Dos residents més mantenen totes les opcions, el britànic Sam Sunderland, que cau a la tercera plaça, i el castellonenc Joan Barreda, cinquè a la general tot i la lesió que arrossega a l'espatlla. 

En cotxes, Stéphane Peterhansel ha sumat la 49a victòria en 4 rodes, només una per sota del rècord d'Ari Vatanen. A la general Nasser Al-Attiyah i el resident Matthieu Baumel es mantenen líders, mentre que Cyril Despres i Taye Perry ocupen la dissetena posició. 

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.