Maria Jesús Martínez: triple repte amb la marxa Trers Nacions, la Volta als Ports i la Purito

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Maria Jesús Martínez té reptes nous. Després de ser medallista als Jocs Mundials de trasplantats, l'esportista afronta la nova temporada amb la motivació de participar en tres grans marxes cicloturistes: la Tres Nacions, la Volta als Ports i la Purito, en les distàncies més llargues.

Fa poc que ha tornat a agafar la bicicleta per entrenar. Enguany la seva prioritat és sumar ports i quilòmetres per afrontar tres grans marxes. La primera serà la Tres Nacions, el 13 de juny, amb 140 quilòmetres de recorregut. Serà el primer plat d'un menú que inclou el 5 de juliol la Volta als Ports, una cita amb convidats especials.

La ciclista, amb l'Associació Atida, organitzarà una trobada amb l'objectiu de "donar a conèixer el món dels trasplantats i la importància de fer esport".

L'acte contarà amb més convidats, com el minsitre de salut, el d'esport i el de turisme. A més també acudirà algun metge "que ens demostre la importància de fer esport per als transplantats" i una exprofessional "que ens motivarà i ens donarà energia per a la cursa".

La Volta als Ports arribarà el 5 de juliol, amb un recorregut de més de 100 quilòmetres i 3.000 metres de desnivell, que estrenarà el tram d'sterrato del camí de les Pardines. L'última fita seran els 120 quilòmetres de la Purito.

Martínez assegura que "és un repte molt potent" ja que són 5.000 metres de desnivell, però la seva idea és "fer-la al meu ritme". El seu principal repte, diu, és "acabar-la al menys un cop a la vida".

A més llarg termini, Maria Jesús Martínez té en ment la segona participació als Jocs Mundials de trasplantats. Serà a Houston, el 2021.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.