Mario Rodríguez i José Manuel Rodríguez guanyen Eufòria

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sens dubte bona part de l'atenció mediàtica l'ha centrat l'arribada dels primers corredors d'Eufòria. El triomf ha estat per als espanyols Mario Rodríguez i José Manuel Rodríguez amb un temps de 67 hores i 29 minuts.

Després de 67 hores i 29 minuts a dos quarts de tres de la matinada arribaven a Ordino dos cosins. Mario Rodríguez i José Manuel Rodríguez han estat els vencedors d'Eufòria. Aquest era el rostre de l'esforç després de 233 quilòmetres i 20.000  metres de desnivell.

Miquel Pera i Albert Vilardell han estat segons amb un temps de 74 hores. La cervesa més que merescuda. El podi a Eufòria l'ha completat la primera noia Nerea Martínez formant parella amb Salvador Vilalta. La Nerea repetia de l'any passat mentre que el Salva ha estat present a totes les edicions d'Eufòria.

A Eufòria es viuen moments molts especials amb els familiars i amics que acaben fent d'assistència.

N'hi ha per cuidar-los després de més de 70 hores d'esforç. Sens dubte autèntics herois de l'Andorra Ultra Trail.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Guillem Casal

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.