Martínez Benazet defensa la celebració de l'Spartan Race i altres esdeveniments amb les mesures de seguretat necessàries

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha volgut respondre les crítiques que rep l'Spartan Race Andorra i afirma que entra en la política del Govern afavorir l'obertura i la celebració d'esdeveniments esportius i culturals.

Això sí aquests han de complir, com ho fa aquesta cursa, unes mesures de seguretat que garanteixin al màxim la protecció contra la Covid-19.

"El risc d'agafar una infecció durant aquesta competició és menor", ha assegurat Martínez, qui a més creu que "poder tornar a fer esdeveniments esportius, siguin privats o públics, amb mesures de seguretat lògiques, objectives i basades en l'experiència que tenim ja sobre com ens hem de protegir del virus, és un factor positiu per a Andorra i la nostra societat".

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Anna Romagosa

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.