Més de 250 participants en la primera Jorma Urban Trail

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

253 participants han pres part en la primera edició de la Jorma Urban Trail a Escaldes-Engordany. Marc Casal i Queralt Riba han estat els vencedors en el recorregut llarg, de 21 quilòmetres.
Les curses de muntanya continuen vivint un moment dolç i bona prova és aquesta imatge de bon matí al Prat del Roure. 253 participants a la primera edició de la Jorma Urban Trail d´Escaldes-Engordany, 114 a la cursa llarga de 21 quilòmetres i la resta, repartits entre les curses de 10 i 5 quilòmetres.

Marc Casal ha dominat amb autoritat la cursa llarga en un recorregut força exigent. El corredor de la Copa del Món ha arribat a la meta amb un temps d´una hora i 52 minuts. Per darrere han entrat gairebé junts Martí Lázaro i Xavi Andorrà.

En categoria femenina la victòria ha estat per a Queralt Riba, amb 2 hores i 18 minuts. Imma Parrilla i Sara Garcia han completat el podi, en segona i tercera posició respectivament.

Informa: Joan López
Imatges: Anna Ginestà
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.