Mikaela Shiffrin s'emporta l'eslàlom de les Finals i diumenge buscarà el Globus de Cristall en gegant

Si en homes el gran protagonista és Marcel Hirscher, en dones ho ha estat Mikaela Shiffrin. La nord-americana s'ha endut el Globus de cristall com a campiona de l'any en eslàlom i a més ho ha fet guanyant la cursa a l'Avet. 

Mikaela Shiffrin suma tres Globus de cristall aquest temporada, supergegant, eslàlom i general de la Copa del Món, i aquest diumenge es jugarà el quart en el gegant. La nord-americana domina el circuit femení amb mà de ferro.

Aquest dissabte les tres esquiadores que han pujat al podi a l'Avet són les mateixes que les que tenen plaça al podi del final de la temporada, tot i que amb canvi d'ordre. Shiffrin ha repetit primera posició, mentre que la suïssa Wendy Holdener, segona a l'Avet, ha acabat tercera a la general, i l'eslovaca Petra Vlhova, que ha estat segona, ha tancat el podi a Soldeu.

A l'Avet Shiffrin s'ha jugat la victòria amb la suïissa Wendy Holdener, que ha estat la més ràpida en el primera mànega. La nord-americana, tot i tenir el Globus assegurat, ha fet una gran segona baixada, amb ambició, que li ha permès emportar-se el triomf. Holdener ha estat segona i Vlhova tercera.  

Les finals de la Copa del Món es tancaran diumenge per a les noies amb el gegant, en què estarà en joc el Globus de cristall. Aquesta tarda, la plaça Carlemany de Canillo acollirà el tradicional sorteig públic de dorsals.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Infront
Fotografia: Grandvalira

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.