Mireia Gutiérrez no disputarà cap altra cursa de la Copa del Món aquesta temporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Mireia Gutiérrez ha posat punt final a la temporada de Copa del Món. La referent de l'esquí femení no està recuperada dels seus problemes físics i no tornarà a competir en el circuit mundial. Les lesions han marcat una temporada per oblidar.

Dues lesions han marcat la temporada de Copa del Món de Mireia Gutiérrez. Una fractura al canell al mes de gener la va obligar a passar pel quiròfan.

Posteriorment quan va reprendre la competició va patir un fort cop a la cara en un entrenament a Eslovènia, que l'ha deixat fins ara fora de les pistes.

Encara no hi ha una data per al retorn, però el que és segur és que Mireia Gutiérrez no tornarà a la Copa del Món aquesta temporada.

S'ha cancel·lat la prova d'Alemanya programada per al cap de setmana i l'esquiadora no arribarà tampoc per a la cita d'Are, a Suècia, entre el 12 i el 14 de març.

Gutiérrez no està encara recuperada del tot de la lesió a la mà i la federació confia que pugui tornar per al Campionat Nacional.

D'aquesta manera, l'andorrana només haurà disputat aquesta temporada tres proves de la Copa del Món d'eslàlom, amb una cursa que no va acabar a Finlàndia i dues, a Àustria i els Estats Units, en què no va classificar-se per a la segona mànega. Un any per oblidar.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu
Locució: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.