Mireia Gutiérrez vol arribar a la Copa del Món de Semmering

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Mireia Gutiérrez ultima la recuperació amb la vista posada en la Copa del Món de Semmering. L'esquiadora encara no ha recuperat totalment la força i la mobilitat de la mà esquerra, però veu possibilitats d'arribar a Àustria.

Després de descartar la participació a Courchevel per no estar al 100%, Mireia Gutiérrez centra els esforços en la pròxima prova del calendari, la d'aquest cap de setmana a Semmering, Àustria.

Assegura que va ser "massa optimista i les ganes van pdoer mab la realitat". "Era massa aviat, no tenia força i no podria ni agafar el pal".

Ara fa dues setmanes, Gutiérrez es va fracturar el primer metacarpià de la mà esquerra. La força i la mobilitat són dos dels handicaps principals per tornar a competir. A més, també té dolor en l'impacte.

El període normal de recuperació és d'un mes i mig, però l'esquiadora ja s'entrena aquests dies a Arcalís per tornar a la competició.Ara bé, diu que hi vol anar "si puc ser competitiva, si no esperaré al gener".

En aquest inici de temporada s'ha quedat prop del top-30 en les proves de Copa del Món. A més, també va dotzena a Trysil, Noruega, en Copa d'Europa. Ara caldrà veure com torna de la lesió.

Informa: Joel Romero
Imatges: Fernando Montero/FAE

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.