Mònica Doria reprèn els entrenaments pensant en Tòquio per arribar més preparada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Mònica Doria va poder reprendre els entrenaments de caiac fa un parell de setmanes. Continua pensant en els Jocs Olímpics, als quals, confessa, arribarà més preparada. La temporada continua carregada d'interrogants.

L'11 de maig es va reobrir el Parc del Segre. Des de llavors Mònica Doria s'hi entrena amb Núria Vilarrubla i la vigent campiona olímpica en caiac, Maialen Chorraut.

Aquest 2020 era l'any de la participació olímpica. Doria era l'única atleta del país que havia aconseguit la classificació.

Tòquio, ara 2021, continua sent el gran objectiu, especialment tenint en compte la incertesa que encara hi ha pel que fa a la temporada.

La majoria de proves d'aquesta temporada han estat cancel·lades. La primera prevista i encara pendent de ser confirmada el 15 de juny, és el Mundial sub-23 a principi de setembre a Eslovènia.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: FACC

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.