Montellà i Ferré, dos joves valors de l'ACA amb el subcampionat català de muntanya en joc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Campionat de Catalunya d'automobilisme de muntanya tindrà aquest 2019 un podi íntegrament andorrà a la categoria CM Promoció. Amb Ramon Plaus com a campió virtual, els joves pilots de l'ACA Raül Ferré i Edgar Montellà es disputaran el subcampionat en la darrera prova, el 24 de novembre, a Sant Feliu de Codines.

Per a Edgar Montellà i Raül Ferré, aquest 2019 ha estat una bona temporada. Montellà ha acabat tercer el Campionat d'Espanya de muntanya i ja té assegurat un lloc al podi del català. Diu estar "content per haver acabat totes les curses i sumar punts a totes". "Conèixer més els terrenys a l'Espanyol i al Català ha fet que haguem baixat els temps de l'any passat i això vol dir que estem progressant", assegura.

Ferré, que enguany s'estrenava en aquest últim campionat, també té una plaça del podi a la butxaca. Fa un balanç molt positiu. Argumenta que "l'objectiu era entrar al top-5 i des de la primera cursa vam veure que estàvem al davant, lluitant pel primer o segon lloc".

Comparteixen joventut, passió per la velocitat i una bona amistat. Així es veuen l'un a l'altre al volant.

Montellà diu sobre Ferré que "ha demostrat en només un any en aquesta categoria ser molt ràpid i constant, perquè no és que a una cursa vagi més ràpid i a l'altra més lent, en totes és ràpid". Ferré també lloa el seu company. Pensa que Montellà és "molt regular, s'aplica molt, fa molts esforços i és ràpid i constant".

El 24 de novembre es disputaran el subcampionat del català a Sant Feliu de Codines. A falta de la darrera prova, el títol ja és matemàticament per a un altre andorrà, el veterà Ramon Plaus.

"Ja és divertit que en un campionat fora d'Andorra, dos andorrans estiguin amb aquest cara a cara i que un altre andorrà ja l'hagi guanyat. Això vol dir que estem fent les coses bé, tenim bons pilots", diu Montellà. En aquest sentit, Ferré afirma que intenten "progressar i seguir els pocs que han fet que l'automobilisme andorrà vibri una mica arreu del món".

Montellà i Ferré confirmen que l'automobilisme andorrà continua sent una gran fàbrica de talents. Tots dos ja compten els dies per tornar a posar els motors en marxa.

Informa: Joan López
Imatges: Jordi Seabra
Imatges cedides: MZ Produccions

 

 

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.