Montellà veu "factible" guanyar el Campionat d'Espanya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Edgar Montellà es defineix com una persona constant en tots els aspectes de la vida, professional i personal. L'objectiu principal del pilot és proclamar-se guanyador del Campionat d'Espanya.

Assegura que si segueix "amb aquesta tendència ascendent i podem acabar guanyant curses o estar davant dels rivals que interessen dins el campionat, és factible guanyar-lo"

La regularitat és el punt fort de Montellà, que assegura donar també importància al Campionat de Catalunya, on es troba segon de la general, que defensa és una molt bona oportunitat per no perdre el contacte amb el cotxe durant les setmanes que no fa cap pujada del Campionat espanyol.

Aquest cap de setmana, que es disputa l'única pujada al país, Montellà anima tots els andorrans a anar a Arinsal i donar suport a tots els pilots que hi participin perquè "és una pujada que forma part del Campionat de França de segona divisió, on hi haurà un nivell molt elevat de vehicles i prestacions".

Intentarà estar al podi tot i la dificultat que presenta en la categoria absoluta, però vol fer gaudir els assistents.

Aquest dimecres ha presentat el nou xassís del seu Silver Car amb els patrocinadors principals d'aquest final de temporada.

Informa: Anna Mata
Imatges: Desirée Sala

 

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.