El MoraBanc afronta sense por el primer assalt del play-off a Barcelona

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ha arribat un dels dies més esperats de la temporada per al MoraBanc Andorra. L'equip de Joan Peñarroya obre aquest vespre els quarts de final del play-off per al títol de la Lliga Endesa al Palau Blaugrana, contra el Futbol Club Barcelona Lassa. Els de Pesic són favorits, però els andorrans no renuncien a res.

Hi ha dues consignes clares al vestidor del MoraBanc, ser fidels a un estil de joc valent i agressiu, que els ha situat per segon any consecutiu entre els vuit millors equips de la Lliga Endesa, i millorar les prestacions defensives dels darrers dos enfrontaments contra el Futbol Club Barcelona Lassa. Si totes dues es compleixen, els de Joan Peñarroya no renuncien a donar la sorpresa en el primer assalt del play-off.

És la tercera vegada que l'equip andorrà disputa uns play-off i la primera va ser, precisament, contra el Futbol Club Barcelona, la temporada 94-95, aleshores com a Festina Andorra. 23 anys després, el MoraBanc no renuncia a classificar-se per primera vegada per a unes semifinals del play-off.

Informa: Joan López
Imatge: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.