El MoraBanc Andorra busca la cinquena

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra torna aquesta nit a l'acció en un partit contra Unicaja Màlaga carregat d'atractius. És la visita d'un dels millors equips del campionat i a més suposa el retorn al Principat de dos exjugadors, en el seu dia molt estimats per l'afició andorrana, Jaime Fernández i Giorgi Shermadini.

Imatges de l'entrenament del MoraBanc Andorra aquest matí al Poliesportiu d'Andorra, l'últim abans del partit. Tots els focus enfocaven Moussa Diagne. La d'avui és una sessió relaxada on el pivot senegalès s'ha exercitat amb els seus companys. Tot indica que jugarà però segurament sense poder estar al 100%. El MoraBanc arriba al partit en el millor moment de la temporada després d'enllaçar quatre victòries consecutives entre lliga i Eurocup. Després de guanyar Madrid i Bakonia avui un altre rival de perfil superior, Unicaja, quart classificat.

David Walker serà baixa i Moussa Diagne dubte fins al darrer moment. Moltes mirades també se centraran a l'altre cantó de la pista amb el retorn de Jaime Fernàndez i Giorgi Shermadini.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.