El MoraBanc Andorra, com a casa enlloc (87-74)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest dissabte la tercera victòria de la temporada a la Lliga Endesa (3/2) després de derrotar el San Pablo Burgos (87-74). L’equip de Joan Peñarroya, invicte fins al dia d’avui, s’ha trobat amb un gran MoraBanc que ha dominat clarament el rebot (47/29) i la segona meitat (48-36) amb un 13/27 en triples. Moussa Diagné MVP amb 19 punts, 13 rebots, 28 de valoració. Tyson Pérez 14 punts, 8 rebots, 24 de valoració.

El MoraBanc Andorra ha tornat a l’escalf de la Bombonera. Encara sense estrenar-se a domicili, els d’Ibon Navarro sumen per victòries els partits disputats davant la seva afició. Després d’estrenar-se derrotant el Montakit Fuenlabrada, donar la gran campanada davant el Barça i passar per sobre del Ratiopharm ULM, en aquesta cinquena jornada de la Lliga Endesa l’equip del Principat ha derrotat el San Pablo Burgos en el retorn de Joan Peñarroya a la Bombonera. Aquesta és la primera derrota del conjunt castellà en aquest inici de curs després de sumar set victòries consecutives entre ACB i Europa.

Amb una bona posada en escena el MoraBanc Andorra, fent-se fort en defensa, començava el partit buscant els punts de Moussa Diagné. Amb el senegalès de protagonista en el partit amb 19 punts, l’equip tricolor agafava els primers avantatges (12-5) però l’equip castellà aprofitaria les desconnexions locals en forma de pilotes perdudes (16 en total) per empatar el partit (14-14) després d’un 2-9 de parcial. Al final del primer quart un triple de Senglin sobre la botzina deixaria un 19-16 en el marcador. Una bona sortida en el segon quart, amb una responsabilitat ofensiva molt repartida, permetria a l’equip d’Ibon Navarro agafar una renda de 8 punts (34-26) després de cinc punts consecutius de Massenat però el San Pablo Burgos, sempre a remolc, trobaria resposta gràcies als regals dels andorrans i a les segones opcions en atac. L’equip de Joan Peñarroya igualaria el partit (36-36) després d’un 2-10 de parcial tirant dels punts d’Earl Clark (13) i Augusto Lima (12). Al descans, ajustat 39-38.

Però en la segona meitat el MorBanc Andorra sortiria per feina i marcaria les diferències amb un joc i una aportació molt col·lectiva i amb un Tyson Pérez molt agressiu en el rebot que donaria segones opcions a un MoraBanc que tancaria el tercer quart amb una còmoda renda en el marcador (66-52). 14 punts de diferència que es convertirien en 20, la màxima en el partit, després d’un 11-5 de sortida en l’últim quart. San Pablo Burgos, amb els punts de Tokoto no es donaria per vençut i un 3-13 de parcial posaria la por al cos (80-70) però l’equip d’Ibon Navarro acabaria certificant sense problemes la tercera victòria de la temporada a la Lliga Endesa davant del fins ara invicte San Pablo Burgos (87-74) el dia en el qual el club i ASSANDCA han organitzat un mosaic rosa per al Dia Mundial contra el càncer de mama.

Ara el MoraBanc posarà rumb a Israel per disputar aquest proper dimarts (18:30h) el partit corresponent a la quarta jornada de la primera fase de l’Eurocup a la pista del Maccabi Rishion Lezion en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.