Al MoraBanc Andorra se li escapa un altre cara o creu contra l’Iberostar Tenerife (83-89)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest dissabte l’onzena derrota de la temporada (8-11) contra l’Iberostar Tenerife (83-89). A remolc durant gran part del partit, els d’Ibon Navarro arribarien vius a la recta final però la manca d’encert i la pluja d’antiesportives acabaria deixant els del Principat sense opcions. Nacho Llovet, el millor dels andorrans amb 7 punts, 6 rebots, 5 assistències per un 17 de valoració. Gio Shermadini, MVP amb 19 punts, 7 rebots, 29 de valoració.

El MoraBanc Andorra, arrossegant bones sensacions en aquestes últimes setmanes en els darrers partits disputats a l’ACB com a l’Eurocup, ha vist com, malgrat competir de tu a tu contra un dels grans de la Lliga Endesa, els petits detalls han impedit als tricolor retrobar-se amb la victòria en la competició domèstica.

A remolc des del salt inicial, l’Iberostar Tenerife començaria sent el clar dominador. Jugant a plaer, els de Txus Vidorreta agafarien una renda de 10 punts després d’un 4-14 de sortida amb protagonisme per Fran Guerra. Els d’Ibon Navarro, sense control del rebot, es veurien obligats a pujar la seva intensitat defensiva i reaccionarien amb un 11-6 de parcial que deixaria un 15-20 al final del primer quart. A partir d’aleshores les forces s’igualarien i el MoraBanc Andorra, trobant l’encert exterior, s’arribaria a col·locar per davant en el marcador (41-40) però els canaris, als descans, tornarien a agafar la davantera (41-43).

La dinàmica en la segona meitat seguiria sent la mateixa. L’Iberostar Tenerife dominaria el marcador amb un gran Gio Shermadini però les diferències, mínimes, faria que s’arribés a l’últim quart amb tot per decidir (58-63). La sortida dels andorrans amb un 20-13 de parcial permetria als d’Ibon Navarro tornar a controlar l’electrònic (78-76) però l’intercanvi de cops afavoriria els interessos d’un Iberostar Tenerife què afrontaria els últims 12 segons amb una renda que semblava definitiva (78-84) però una antiesportiva xiulada al conjunt canari l’aprofitaria el MoraBanc per col·locar -se a un sol punt de diferència (83-84) a 3 segons del final. A partir d’aleshores, dues antiesportives a David Jelinek més una tècnica a Ibon Navarro acabaria amb qualsevol esperança de victòria per al conjunt andorrà (83-89).

El MoraBanc Andorra tornarà a jugar aquest dimecres davant l’Herbalife Gran Canària (20h) en el partit corresponent a la quarta jornada del Top16 de l’Eurocup. La propera cita dels tricolor a l’ACB serà el dimarts 9 de febrer contra el Monbus Obradoiro (20:30h) en el partit pendent de disputar corresponent a la 17a jornada en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Òscar Merino
Fotografia: MoraBanc Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.