El MoraBanc Andorra fitxa Víctor Arteaga per cobrir les baixes Nacho Llovet i Moussa Diagne

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc mou fitxa per contrarestar les baixes al joc interior amb l'arribada del pivot Víctor Arteaga com a temporer. Dissabte ja podrà debutar en el darrer partit de preparació abans de l'estrena a la lliga, el 18 de setembre.

Fitxatge exprés del MoraBanc Andorra per cobrir els problemes al joc interior amb les baixes de Nacho Llovet i Moussa Diagne.

La secretaria tècnica del club s'ha fet amb els serveis de Víctor Arteaga per dos mesos. El pivot de 29 anys i 2 metres i 14 centímetres ha jugat les cinc darreres temporades al Movistar Estudiantes amb mitjanes per sobre dels 5 punts i els 3 rebots, destacant en la darrera amb gairebé 7 punts i 5 rebots per partit.

Des del club es valora la seva experiència a la lliga i l'estat de forma. S'ha buscat un jugador que pugui donar resultat immediat.

L'equip, amb una renovació important a la plantilla, ha ofert una bona imatge al llarg de la pretemporada. Unes bones sensacions que no han anat acompanyades de bons resultats.

A la lliga Catalana es va fer molt palès la necessitat de reforçar el joc interior mentre l'equip no pugui recuperar Diagne, Llovet i Tyson Perez.

El MoraBanc disputarà aquest dissabte a Tolosa contra el Pau Orthez el darrer partit de preparació abans de l'inici de la lliga Endesa el dia 18 a la pista del Coosur Betis.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: MoraBanc Andorra - arxiu RTVA
Locució: Joan López

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.