El MoraBanc Andorra prepara una pretemporada amb rivals de nivell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb encara mitja plantilla per tancar, el MoraBanc Andorra ja té definit el calendari de pretemporada. L'equip jugarà sis o set partits, segons si es classifica per a la final de la lliga catalana ACB. En qualsevol cas, serà una pretemporada on s'enfrontarà a rivals de qualitat.
Més de quatre mesos després d'haver jugat el darrer partit, el MoraBanc Andorra tornarà a la competició a principi de setembre. Serà amb el primer dels com a mínim sis partits que jugarà l'equip abans del debut a la lliga Endesa. Tots contra rivals de nivell.El primer duel serà el 5 de setembre al torneig BBVA de Sant Joan de Vilatorta, contraun rival que es trobarà durant la temporada, el Bruixa d'Or Manresa.Una setmana després, l'equip jugarà un amistós a Ponts, contra un altre rival ACB, el Joventut.El dia 18, desplaçament a França per enfrontar-se al Pau Orthez. Just després, el MoraBanc Andorra serà el convidat a la presentació del Força Lleida.La recta final de la preparació començarà el 24 de setembre, amb un amistós contra un rival de pes a Vielha, l'Herbalife Gran Canària.Com a punt culminant hi haurà la disputa de la semifinal de la lliga catalana ACB, l'1 d'octubre contra la Penya. Si el MoraBanc Andorra es classifica per a la final, jugarà l'endemà contra el Barça o el Manresa.Tot això abans de la disputa de la primera jornada, el 4 o el 5 d'octubre, amb un rival encara per determinar.Destaca que cap dels partits de pretemporada serà al Poliesportiu d'Andorra, que continuarà la remodelació per acollir la competició.Informa: Xavi Bonet
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.