El MoraBanc Andorra, suma i segueix (84-72)

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra segueix sumant per victòries els partits disputats de local (9 de 9), setzena victòria en el còmput global, després de recuperar l'encert exterior (13/30 en triples) en el triomf d'aquest dissabte davant el TAU Castelló per 84 a 72 en el primer partit de la segona volta. Mihajlo Andric MVP amb 18 punts i un 21 de valoració. A destacar també els 18 punts de Johnny Dee amb un 6/9 en triples.

El MoraBanc Andorra ha començat amb bon peu la segona volta del campionat. Amb només dues ensopegades en la primera volta, el conjunt tricolor segueix amb pas ferm, intractable a casa amb nou victòries de nou possibles i a la recerca del desitjat ascens directe a l'ACB que s'emportarà el campió de la fase regular. Encara queden 16 jornades per davant.

Contra el TAU Castelló el MoraBanc Andorra començaria molt endollat i amb un exagerat encert des del triple (7/9 en el primer quart) que permetria als tricolor anar ampliant les diferències fins a arribar al final dels primers deu minuts amb una màxima de tretze punts (31-18) amb una anotació molt repartida. A destacar els nou punts de Chris Czerapowicz i d'un Johnny Dee que recuperaria la seva millor versió amb un 3/3 en triples.

A l'inici del segon quart la diferència arribaria fins als disset punts (37-20) després d'un 6-2 de sortida però quan semblava que el MoraBanc posava terra pel mig, el partit canviaria radicalment. L'equip de Natxo Lezkano, descentrat per les decisions arbitrals, acabaria baixant les seves prestacions i el seu encert de cara a cistella i el TAU Castelló ho aprofitaria per a convertir-se en el protagonista del segon quart amb els punts de Nesbitt i Eric Stutz. Un 4-17 de parcial deixaria un ajustat 43-37 al descans.

El MoraBanc, de més a menys en el partit, recuperaria l'encert exterior a l'inici del tercer quart amb els triples de Johnnny Dee i una màxima que tornaria a ser de disset punts (61-44) després d'un 18-7 de parcial però de nou el conjunt tricolor perdria la iniciativa i això ho tornaria a aprofitar el conjunt castellonenc per a tancar el tercer quart amb un 2-8 de parcial. Encara així, el MoraBanc afrontaria l'últim quart amb un coixí d'onze punts (63-52). Una diferència que l'equip de Natxo Lezkano sabria mantenir i fins i tot augmentar en els últims minuts de partit (80-62) amb protagonisme per a Mihajlo Andric. Al final, triomf per a un MoraBanc Andorra que continua sumant per victòries els partits de casa (84-72).

El MoraBanc Andorra disputarà el proper partit aquest dimecres a la pista del Grupo Alega Cantàbria (20:45h) en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad.

Imatge: Dani Catalán-BCA