El MoraBanc Andorra trepitja fort en la lliga (65-75)

L'equip del Principat segueix invicte en la Lliga Endesa després de sumar aquest divendres la segona victòria de la temporada, primera fora de casa, guanyant 65-75 a la pista del Divina Joventut. La defensa andorrana en la segona meitat deixant a la Penya amb 26 punts ha estat clau en l'esdevenir del partit. Shayne Whittington, MVP amb 17 punts, 6 rebots i un 19 de valoració.

El MoraBanc Andorra segueix sumant per victòries els partits de Lliga Endesa. Després de derrotar en la primera jornada a l'UCAM Múrcia a la Bombonera, ara s'han estrenat a Badalona. Meritòria victòria de l'equip d'Ibon Navarro que perdia de deu punts a l'inici del primer quart i ha acabat amb un 4 de 25 en triples.

El Divina Seguros Joventut, que aquest divendres debutava a la Lliga Endesa, ha sortit a pista amb una marxa més i especialment encertat des de 6,75 amb tres triples consecutius que han deixat una màxima de deu punts (13-3) en un obrir i tancar d’ulls.

A les primeres de canvi Ibon Navarro ja s’ha vist obligat a demanar el primer temps mort. Amb l’entrada de Moussa Diagne, més l’encert ofensiu que ha aportat Dylan Ennis, l’equip del Principat ha anat retallant diferències a l’electrònic fins arribar a un ajustat 21-19 al final del primer quart. La igualtat entre els dos conjunts s'ha mantingut durant el segon quart amb un 39-38 al descans malgrat el 1/10 en triples del MoraBanc.

Després del pas pels vestuaris el conjunt andorrà ha sortit amb una altra energia, pujant les línies en defensa, pressionant i trobant espais per córrer al contraatac. Un parcial de 2-13 els deixava deu punts a dalt en el marcador (41-51). Malgrat un pèssim encert en el tir exterior, el conjunt del Principat ha seguit controlant el partit arribant amb un ajustat 53 a 56 al final del tercer quart. En els últims deu minuts el MoraBanc Andorra semblava que trencava el partit amb un 5-14 de parcial i un gran Shayne Whittington que deixava un 58-70 en el marcador però el Divina  Seguros Joventut no es donaria per vençut tan facilmente (63-70). En els últims instants, controlant els nervis, l'equip tricolor ha sabut tancar el partit i sumar la primera victòria fora de casa (65-75).

El MoraBanc Andorra buscarà la tercera victòria consecutiva en lliga aquest diumenge (17h) al Palau Blaugrana en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.