El MoraBanc Andorra viatja a Donostia fent autocrítica i amb ganes de passar pàgina

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sense temps per descansar després del partit contra el Casademont Saragossa, el MoraBanc ha viatjat aquest dissabte al matí a Sant Sebastià per jugar aquest diumenge un nou compromís a la pista de l'Acunsa Gipuzkoa Basket.

Jeremy Senglin i Malik Dime, tots dos amb molèsties al turmell, s'han quedat a casa. Toca girar full després de la derrota, però abans de pujar a l'autobús s'ha fet autocrítica.

Tomasz Gielo advocava per la consciència i identitat d'equip. "Sabem què hem de fer i quan ho fem bé podem guanyar contra molts equips, però si no mantenim el nostre nivell i l'estratègia per a cada partit, les coses surten molt malament".

L'entrenador adjunt, Paco Vázquez, creu que s'ha de "passar pàgina i pensar en el següent partit". "Diumenge és una primera batalla de moltes que ens queden", ha conclòs.

Informa: Joan López

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.