El MoraBanc Andorra vol derrotar la seva bèstia negra 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc està preparat per viure el partit més important del que portem de temporada. Després de mesos frec a frec amb el Palència, guanyar demà suposaria treure's l'espina del partit de la primera volta i de la final de Copa. I el més important: sumar i que no ho facin ells. 

La temporada del MoraBanc Andorra està sent notable i si no és excel·lent és pel Zunder Palència. Els castellans-lleonesos han guanyat l'Andorra en els dos partits directes a la lliga i la Copa. S'han passat gairebé tota la lliga com estan ara, empatats a victòries. Aquest dissabte a la nit, un dels dos passarà a comandar la taula en solitari.

No serà definitiu. Després del MoraBanc Andorra Palència encara quedaran 12 partits per disputar a la LEB or. Amb tot, després de 21 jornades tothom té clar que aquest és el rival a batre. A més, també hi haurà el bàsquet average en joc. Complicat perquè el MoraBanc hauria de guanyar el Palència de 10 punts.

L'aturada a la lliga ha permès al MoraBanc Andorra recuperar tots els jugadors tocats. Rafa Luz, Czerapowicz i Tobias Borg estan a prop del cent per cent. Aquest dissabte s'espera la millor entrada de la temporada al Poliesportiu. El salt inicial serà a dos quarts de set en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.