El MoraBanc Andorra vola cap al TOP16 (91-80)

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L’equip del Principat ha sumat aquest dimarts la cinquena victòria de la temporada a l’Eurocup (5-3), tercera consecutiva, després de derrotar 91-80 a l’Estrella Roja capgirant a més el bàsquet average. La defensa andorrana en la segona meitat deixant als serbis amb 33 punts ha estat la clau d’un partit que permet al MoraBanc acariciar la classificació pel TOP16. Andrew Albicy MVP amb 19 punts, 22 de valoració.

Invicte en tota la segona volta de la competició, el MoraBanc Andorra segueix sumant per victòries els partits disputats a la Bombonera. La seva última víctima ha estat l’Estrella Roja, un dels grans d’Europa habituat a disputar l’Eurolliga. L’equip del Principat, beneficiat també per la derrota del Ratiopharm ULM a la pista del Mònaco, podria segellar matemàticament la classificació pel TOP16 la propera jornada en la seva visita, precisament, a la pista del conjunt alemany.

El MoraBanc Andorra, vivint del triple, cinc en el primer quart gràcies a l’encert d’Albicy, Ennis, Vitali i Whittington per partida doble, començava el partit agafant els primers avantatges en el marcador (19-15). Els serbis, vivint de les penetracions de Joe Ragland (20 punts) o els sis rebots ofensius deixaven un 25-20 al final del primer quart. La igualtat era la tònica d’un partit en el qual la tripleta arbitral ha estat capaç de desesperar a tots els presents. L’equip d’Ibon Navarro, amb un nou triple d’Albicy (15 punts al descans), ha aconseguit obrir un petit forat (35-29) però l’Estrella Roja ha reaccionat gràcies als punts d’Stratos Perperoglou. De fet, un triple del grec al final del segon quart ha deixat un 46-47 al descans.

A la represa el MoraBanc Andorra no ha començat amb massa bones sensacions (48-52) però l’aparició de David Jelinek (16 punts en tot el partit) i la passa endavant de l’equip del Principat en defensa ha ajudat a encarar la victòria al final del tercer quart després d'un 25-15 de parcial (71-62). En els últims minuts, jugant amb el marcador de cara, els d’Ibon Navarro, amb un immens Oliver Stevic (10 punts, 7 rebots, 16 de valoració), han estat capaços de mantenir el bàsquet average per acabar sumant una doble victòria que deixa al MoraBanc a les portes de la classificació pel TOP16 a dues jornades pel final (91-80).

El proper desplaçament del MoraBanc Andorra serà dissabte a la pista del Montakit Fuenlabrada en el partit corresponent a la desena jornada de la Lliga Endesa en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Òscar Merino/Joel Romero

Imatge: MoraBanc Andorra/Eurocup/Kevin Ribeiro