El MoraBanc Andorra busca debutar amb bon peu a l'Eurocup contra el Lokomotiv Kuban

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc vol aprofitar la bona dinàmica de resultats en el debut a l'Eurocup contra el Lokomotiv Kuban. Els tricolors inicien la nova competició sense Clevin Hannah, però recuperant la identitat defensiva característica dels d'Ibon Navarro.

Les dues victòries en Lliga Endesa donen un extra de confiança al MoraBanc Andorra de cara a l'estrena a l'Eurocup a la pista del Lokomotiv Kuban. L'equip cada vegada s'assembla més al que vol Ibon Navarro.

L'entrenador ajudant del MoraBanc Andorra, David Eudal, ha ressaltat que "sembla que tornem a ser l'equip sòlid que esdevé el nostre segell". Eudal destaca alguns atributs de l'equip, com ara que "som intensos al darrere, cometem pocs errors i hem recuperat el nivell defensiu que havíem perdut en els primers partits". 

Els tricolors hauran de fer front a un dels candidats a guanyar el títol. Com és habitual, els russos tenen un estil molt marcat.

Segons el jugador David Jelínek, aquest tipus d'equips tenen "molts jugadors americans que juguen individualment a l'estil un contra un i altres grans jugadors que dominen des de baix i que són molt forts". Tenint en compte aquestes estratègies, Jelínek ha recalcat que és important fer pinya per controlar tots els possibles escenaris i defensar el joc. 

Sense Clevin Hannah, però amb la confiança d'haver redreçat el mal inici de temporada, el MoraBanc saltarà al Basket-Hall de Krasnodar aquest dimecres a dos quarts de set de la tarda.

Informa: Joel Romero
Imatges: Pere Besolí 
Imatges cedides: MoraBanc Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.