El MoraBanc, a cara o creu contra l'Unicaja

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc rep la visita de l'Unicaja de Màlaga avui amb la necessitat de guanyar si vol tenir opcions de superar el top-16. En l'únic precedent d'aquesta temporada contra els malaguenys, els tricolors van imposar-se a casa en lliga.

Tot i ser només la tercera jornada del top-16, el MoraBanc està obligat a guanyar aquesta nit l'Unicaja de Màlaga si no vol deixar escapar la competició a la primera de canvi. És un partit a cara o creu, després de perdre els dos primers compromisos.

David Eudal, segon entrenador del MoraBanc, destaca que els tricolors són "un equip que creix davant les dificultats i és ambiciós". "No veurem el partit contra el Tofas", assegura.

Enfront, un dels rivals més perillosos d'aquesta Eurocup. Els malaguenys disposen d'homes destacats com Deon Thompson, Jaime Fernàndez, Darío Brizuela i Josh Adams. Eudal preveu trobar-se "la millor versió del Malàga", amb "un equip molt físic amb molt de talent individual".

El salt inicial es farà a les 20h i el partit es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Joel Romero
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.