El MoraBanc Andorra s'espera un Unicaja ferit

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc no surt d'un parany que ja se'n troba un altre. Després de perdre contra el València Basket, els homes d'Ibon Navarro reben aquest diumenge un altre dels pesos pesants de la Lliga Endesa, l'Unicaja de Màlaga. A més, els andalusos arriben tocats, sense haver guanyat encara.

El calendari de l'ACB està més comprimit que mai i els equips no tenen més remei que acostumar-s'hi. L'expedició del MoraBanc ha arribat a Andorra després de perdre en un partit intens davant el València, i poques hores més tard ja entrenava al Poliesportiu pensant en l'Unicaja.

Els malaguenys, botxins l'any passat a l'EuroCup i a les semifinals de la Copa del Rei, venen amb urgències perquè encara no han celebrat cap victòria.

L'entrenador adjunt del MoraBanc Andorra, Paco Vázquez, ha destacat que "l'Unicaja és perillós i segur que ens posarà les coses complicades".

Per part seva, el jugador David Jelínek ha assenyalat que els malaguenys venen de dues derrotes, amb la qual cosa creu que voldran guanyar l'enforntament, però ha remarcat que "nosaltres també, així que hem d'estar preparats".

Vázquez és conscient que el rival exigirà molt a l'equip i que no es poden cometre les errades de l'últim quart a València, perquè l'Unicaja també en pot treure profit. "Per poder competir haurem d'estar molt bé físicament, amb molta intensitat i encertats".

El MoraBanc té la baixa per lesió de Bandja Sy i Moussa Diagne i espera que els recuperats Jelínek, Palsson i Oriol Paulí agafin ritme de competició a poc a poc. La llista de lesionats d'Unicaja, que en l'últim partit va perdre a casa contra el Barça, la integren Carlos Suárez, Jaime Fernández i Dragan Milosavljevic. El MoraBanc-Unicaja començarà diumenge a dos quarts d'una i serà retransmés per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Sergi Cano
Imatges: MoraBanc Andorra 

     

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.