El MoraBanc evita riscos amb els jugadors tocats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc no arriscarà amb els jugadors tocats. Contra el Lleida van descansar Rafa Luz, Juan Rubio i Tobias Borg per molèsties, però tots tres haurien d'arribar sense problemes a l'inici de lliga.

Prudència a les files del MoraBancRafa Luz i Juan Rubio van ser baixa  contra el Força Lleida en l'anada de la lliga Catalana de LEB or. Tots dos tenien molèsties i el tècnic Natxo Lezkano va optar per no utilitzar-los. A més, cal sumar-hi Tobias Borg, encara inèdit.

Lezkano no forçarà i és possible que també es perdin el partit de tornada contra el Lleida d'aquest dijous. Aquest tipus de situacions són freqüents en pretemporada on les càrregues físiques són importants i encara falta ritme de competició. Precisament, l'objectiu del cos tècnic és que puguin arribar amb plenitud a l'estrena divendres de la setmana que ve a la pista del TAU Castelló.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: XTVL

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.