El MoraBanc ja és equip de Copa

El MoraBanc Andorra ha certificat la classificació per jugar la Copa del Rei per tercera vegada a la història del club, després dels enfrontaments de la 17a jornada de la Liga Endesa celebrats durant el matí de diumenge. Aquest dilluns a les 12h tindrà lloc el sorteig a Màlaga. 

Els d’Ibon Navarro han hagut d’esperar altres marcadors, després de caure dissabte al Nou Congost davant del BAXI Manresa, per 79 a 72.

La resta de resultats, però, han estat favorables als interessos andorrans. El San Pablo Burgos, tot i la victòria de dissabte a la pista del Monbus Obradoiro, per 73 a 76, es queda per darrere dels andorrans a la classificació per la diferència de punts a favor i en contra.

Aquest diumenge el RETAbet Bilbao Basket ha aconseguit el bitllet per viatjar a Màlaga després d’una victòria agònica a la pròrroga davant del Barça al Palau Blaugrana, per 92 a 94.

Finalment, l’Herbalife Gran Canària ha perdut totes les opcions de jugar la Copa amb la derrota a la seva pista davant del Baskonia, per 72 a 89.

La victòria del València Basket davant del Joventut, per 100 a 70, ha donat el darrer bitllet a l'equip de Quino Colom. El San Pablo Burgos de Joan Peñarroya s'ha quedat fora, tot i acabar per davant de l'Unicaja.

Els 8 equips classificats són: Reial Madrid, Barça, Casademont Saragossa, Iberostar Tenerife -caps de sèrie-, RETAbet Bilbao Basket, València Basket, MoraBanc Andorra i Unicaja (organitzador).

La Copa del Rei tindrà lloc a Màlaga, del 13 al 16 de febrer. Serà la tercera per als tricolors, després de Granada (1995) i Vitòria (2017).

Informa: Joan López
Imatge: Kevin Ribeiro

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.