El MoraBanc ja és oficialment equip d'Eurocup per quarta temporada consecutiva

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Abans de disputar la fase final a València, el MoraBanc ja té confirmada la plaça a l'Eurocup la temporada que ve. L'organisme ha fet oficial aquest dilluns la llista provisional de 24 equips, després de rebre 32 sol·licituds.

Com avançava fa uns dies Ràdio i Televisió d'Andorra, l'Eurocup ha fet oficial aquest dilluns la llista provisional de 24 equips que formaran part de la competició la pròxima temporada.

Aquesta decisió pot afavorir els tricolors en l'àmbit pressupostari, ja que l'Eurocup és la segona màxima competició europea. L'aparador mediàtic pot ser un element favorable per mantenir o buscar patrocinadors, en la quarta participació consecutiva, assenyala el director general MoraBanc Andorra, Francesc Solana.

Tot i que molts clubs han decidit participar a la Champions League, la competició mantindrà un bon nivell. A Espanya, els tricolors comparteixen llista amb Unicaja de Màlaga, Herbalife Gran Canària i Joventut de Badalona.

A França, hi ha quatre equips seleccionats entre els quals destaca el Mònaco, vell conegut i colíder de la lliga en el moment de la suspensió.

I parlant de vells coneguts, a Alemanya hi ha dos equips entre els quals hi ha el Ratiopharm Ulm.

Pel que fa a Itàlia, 3 conjunts, on destaca un dels equips més emblemàtics d'Europa, el Virtus Bolonya.

I seguint amb els clàssics, a Sèrbia esperarà el Partizan de Belgrad.

No marxem de l'est europeu, ja que a Rússia hi ha dos equips que sempre són favorits, Lokomotiv Kuban i UNICS Kazan.

I com a representant turc, el Bursaspor.

Aquests són només alguns dels equips.

L'inici de la fase regular seria el 30 de setembre i acabaria el 16 de desembre. La competició s'allargaria fins a l'abril, concretament del 6 al 14. El sorteig dels grups es farà el 10 de juliol.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA
Imatges cedides: MoraBanc Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.